Wees welkom in één van onze kerken van de Protestantse Gemeente Leek – Oldebert

 

Geen evenementen gevonden!

Agenda

mei 2022
Geen evenementen gevonden!

Diensten

Wil je een dienst terugzien of live volgen?

Je kunt de Kerkdiensten bekijken of beluisteren. De diensten zijn via het youtube kanaal van de PGLO  en ook via kerkomroep.nl te bekijken of beluisteren.

Laatste Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
17 uren geleden
Prachtige familiedienst vanmorgen in de Hoeksteen met het thema Zing! Aan de hand van de verhalen van gemeenteleden over muziek die hen raakt, werd het hele muzikale spectrum aangeraakt. Van prachtige muziek van Moniek op de nieuwe vleugel met Mirjam op de panfluit of dwarsfluit, tot One day (Hebreeuws/Arabisch/Engels). Van een psalm gekozen door een gemeentelid omdat het zoveel kracht gaf in de oorlog en na verlies van een broertje tot aan Zegekroon, gekozen door Adam. Van een Parel in Gods Hand tot de Kracht van uw liefde. Van een lied gekozen door onze Oekraïense vrienden die in de Westwing verblijven tot een zanggebed gekozen door de dominee. En van Fix You van Cold Play prachtig gezongen door 14 mannen tot aan het Onze Vader in het Oekraïens. En meer! Muziek verbindt en geeft hoop. Complimenten aan alle betrokkenen.

Prachtige familiedienst vanmorgen in de Hoeksteen met het thema Zing! Aan de hand van de verhalen van gemeenteleden over muziek die hen raakt, werd het hele muzikale spectrum aangeraakt. Van prachtige muziek van Moniek op de nieuwe vleugel met Mirjam op de panfluit of dwarsfluit, tot One day (Hebreeuws/Arabisch/Engels). Van een psalm gekozen door een gemeentelid omdat het zoveel kracht gaf in de oorlog en na verlies van een broertje tot aan Zegekroon, gekozen door Adam. Van een Parel in Gods Hand tot de Kracht van uw liefde. Van een lied gekozen door onze Oekraïense vrienden die in de Westwing verblijven tot een zanggebed gekozen door de dominee. En van Fix You van Cold Play prachtig gezongen door 14 mannen tot aan het Onze Vader in het Oekraïens. En meer! Muziek verbindt en geeft hoop. Complimenten aan alle betrokkenen. ... Zie meerZie minder

Comment on Facebook

Het was een prachtige dienst. Vanuit kwetsbaarheid naar kracht. Hoopvol! 🕊 Mooie (samen)zang, geweldige muzikale begeleiding en de vleugel klinkt fantastisch! 🎼🎶👌🏼 Iedereen BEDANKT! 🙏🏻

Het was een mooie dienst! Genoten van de Zang en Muziek🙏

Was een zeer geslaagde ochtend. Mogen er wel meer van komen.

1 dag geleden
Morgenvroeg om 10:00 uur in de Hoeksteen is er een familiedienst. Met veel muzikale verrassingen🎵🎶!
Kom je ook?

Morgenvroeg om 10:00 uur in de Hoeksteen is er een familiedienst. Met veel muzikale verrassingen🎵🎶!
Kom je ook?
... Zie meerZie minder

6 dagen geleden

Nacht van Gebed in Leek

! Bid 17 op 18 juni mee voor vervolgde christenen

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 17 op 18 juni in de kerk aan de Tolberterstraat in Leek. De Nacht begint om 22:00 en duurt tot 6:00. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, Afghanistan, Djibouti en Colombia.

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Op elk hele uur staat één land centraal. Informatie over dát specifieke land, stilte, verzamelen gebedspunten, gebed.
Schuif gerust aan!

Neem voor vragen contact op met:
Anneke Assies, 06-50802651
Erik Wijma, 0644066093,
... Zie meerZie minder

2 weken geleden
Volgende week zondag vindt er weer een familiedienst plaats met veel muzikale inbreng. Ben je er ook bij?

Volgende week zondag vindt er weer een familiedienst plaats met veel muzikale inbreng. Ben je er ook bij? ... Zie meerZie minder

Wie zijn wij
en wat geloven wij?

Welkom

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Leek-Oldebert.
Op deze website willen wij van alles vertellen over onze gemeente, wie wij zijn en wat wij doen, en dat is heel veel.

Ons doel

Het doel van de Protestantse Gemeente Leek-Oldebert is een geloofsgemeenschap te zijn voor dienst aan God, aan elkaar en aan de samenleving. Het ambt van alle gelovigen is uitgangspunt en basis voor de vormgeving en werkwijze van de gemeente.

Onze Visie

De PGLO wil door ontmoetingen meer en meer zicht krijgen op de liefde van God voor de wereld.

Onze Missie

In verbondenheid met Hem, elkaar en de wereld, willen wij met hoofd, hart en handen getuigen van deze onvoorwaardelijke liefde.