Ds. Van ’t Hof: Afstemmen op de Eeuwige

Het eerste deel van de GEESTELIJKE WEG zit erop. Deze wandeling wordt voor een deel gemaakt aan de hand van het boekje ‘Afstemmen op de Eeuwige’.

Bij dit 1ste deel van de wandeling stond het kernwoord ‘Ontwaken’ centraal. Muziek, stilten,  gedachten van Etty Hillesum, een tekst uit de Bijbel gaven geestelijk voedsel mee aan de wandelaars voor onderweg.

Ruim 20 mensen maakten de start!

Donderdag 14 februari a.s. wordt de wandeling vervolgd in de STILTERUIMTE van De Hoeksteen. Dan staat het kernwoord  ‘Zuiveren’ in het middelpunt. Ja, wat kan er allemaal aan iemands leven vast slibben?

In heel de geestelijke wandeling is een hoofdvraag belangrijk: ‘Hoe kom ik dichterbij God?

Al in de 4de eeuw na Chr.  trokken mensen zich bewust terug in de woestijn. Wij zouden zeggen: zij kozen ervoor een periode te leven zonder sociale media of om in de winter te kamperen. LOS van alle verplichtingen: niet meer MOETEN, maar ALLEEN MAAR zijn.

Doel: wat doet de relatie met God met een mens?

Wat is het mooi dat mensen deze kant van het leven in alle eeuwen weer willen ontdekken!

Gelukkig ook in Leek e.o. Van degenen die zijn begonnen aan deze GEESTELIJKE wandelingen wordt verwacht dat zij heel de weg zullen uitlopen. Met de bedoeling dat IEDER uiteindelijk haar bestemming bereikt!

De gids voor deze wandeling is  ds. Theo van ’t Hof.

 

Datum

14 feb 2019
Expired!

Tijd

19:45

Locatie

Leek - De Hoeksteen
Lindensteinlaan 1, Leek, Nederland
Categorie