Nacht van het Gebed

 

Nacht van het Gebed van 21 op 22 juni voor de vervolgde kerk

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts weer worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai?

 Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben.

Uw, jouw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Duizenden christenen in Nederland en Vlaanderen doen mee. Aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten bidden we voor onze vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. Doet u, doe jij ook mee?

Bid mee tijdens Nacht van Gebed van 21 op 22 juni in de Soos van Gereformeerd Vrijgemaakte kerk aan de Tolberterstraat in Leek. De Nacht van Gebed begint vrijdagavond om 22.00 uur en duurt tot zaterdagochtend 6.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Elk heel uur start een nieuw land + gebedsronde. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht luisteren en kijken we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed. We verwachten ook een spreker van Open Doors die komt vertellen over zijn reizen naar de vervolgde kerk.

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht

 

Datum

21 jun 2019 - 22 jun 2019

Tijd

22:00
Categorie