Gerrit Heuker

Wie ben je?

Ik ben Gerrit Heuker. Sinds 1999 gelukkig getrouwd met Linda Heuker en samen zijn wij de trotse ouders van twee prachtige jongens, Aron en Thijs. Ik ben werkzaam in Drachten bij SMST als manager mechanical engineering.

Wat zijn je hobby’s?

Mijn allergrootste hobby is basketbal. Een sport die ik al ruim 30 jaar actief en met heel veel plezier beoefen en waar ik ook nog lang niet klaar mee ben. In de zomermaanden is het wielrennen een mooi alternatief om fit te blijven. Daarnaast mag ik graag motorrijden. Alleen, samen met Linda of één van onze jongens en uiteraard ook regelmatig met de immer gezellige MC de Hoeksteen motorclub!

Wat betekent het geloof voor je?

Mijn geloof is een constante strijd tussen hoofd en hart. Vaak zit het tussen de oren, soms daalt het af. Wel probeer ik in alles wat ik doe het geloof vast te houden en van daaruit zicht te houden op wat echt belangrijk is in mijn leven. Daarin vind het lid zijn van de PGLO en het regelmatig bezoeken van de kerkdienst ook belangrijk. Als geloofsgemeenschap kun je elkaar op een geweldige manier tot steun zijn! Daarbij, (top)sport kun je ook niet bedrijven zonder training 😉.