Wietske de Haan

Wie ben je?

Ik ben Wietske de Haan. Geboren in Leek.  Van beroep wijkverpleegkundige en verpleegkundig coördinator bij Thuiszorg de Buurtzuster. Een jonge, groeiende organisatie waar ik met veel plezier werk.

Wat zijn je hobby’s?

Sinds een aantal jaren doe ik aan hardlopen. Ik ben lid van een gezellige loopgroep in Roden en loop het liefst in het bos, in de natuur. Ook wandelen doe ik graag. Daarnaast vind ik ontspanning in het lezen van mooie boeken.  Verder ga ik graag met vriendinnen (uit) eten, thee drinken, winkelen, dagjes uit… deze vriendschappen zijn voor mij heel waardevol.

Wat betekent het geloof voor je?

Mijn geloof is belangrijk voor mij. God is liefde en iets van die liefde probeer ik op mijn manier door te geven aan anderen. Kerkdiensten bijwonen, samen zingen en elkaar ontmoeten helpen mij te groeien in mijn geloof. In de natuur voel ik mij meer verbonden met God, als ik buiten wandel of aan het hardlopen ben.