Zondag 7 juni 2020

Matth. 6: 25 – 27  en 28-30

Elke zondag staat hier een bloemschikking met een boodschap naast de predikant. Bloemen zeggen soms meer dan woorden en brengen een boodschap over. Welke bloemen kun je het beste geven, wat en welke bloem past bij jou? Ontdek de symbolische betekenis van bloemen.

Vandaag staan er 30 bloemen verpakt in een tas, 30 personen mogen vandaag in de kerk maar met gepaste afstand. De gemeenteleden thuis vormen een kring eromheen.
We pakken heel langzaam uit. God geeft ons een verantwoordelijkheid en hoe gaan wij hier mee om? Vertrouwen, dat staat in deze bloemen.

Jezus praat in Mattheus ook over de bloemen, vol verwondering hoe ze groeien in het gras en de prachtige bloemen die ertussen groeien. Als God zo veel schitterende elementen in een bloem legt, die maar zo kort groeit, hoeveel moois legt Hij dan in jou en mij?