GROOT GOSPELKOOR KOMT NAAR RODEN!

GROOT GOSPELKOOR KOMT NAAR RODEN!

Op zaterdag 17 september komt het gospelkoor G-Roots met live-band, bekend van tv, optreden in Op de Helte in Roden om 20.00 uur. Een avond vol emotie, beleving en gospelmuziek waar u als gospelmuziekliefhebber beslist bij wilt zijn. U bent van harte welkom!

Heeft u ook zo genoten van het televisieprogramma Amazing Grace waar bekende Nederlanders moesten leren om met hart en ziel de beleving uit gospelliederen over te dragen? Gelovigen en niet gelovigen waren verbonden met de energie die deze liederen hen gaven. Als luisteraars leerden wij om anders te luisteren naar gospel en de verhalen te horen die zij vertellen. De film Elvis over het leven van Elvis Presley, die onlangs uitkwam, laat ook zien dat de popmuziek is ontstaan uit de gospel.

G-Roots is een gospelkoor, groots in Black Gospel, ontstaan in 2002 als drie black gospelsolisten een zanggroep gaan vormen. In de loop der jaren is deze groep uitgegroeid tot een gospelkoor van formaat met enthousiaste en getalenteerde zangers met veel ervaring.

De Protestantse Gemeente Roden – Roderwolde heeft G-Roots met hun live-band uitgenodigd voor zaterdagavond 17 september! Iedereen is van harte welkom om dit unieke optreden mee te beleven. Tickets zijn te bestellen via onze website www.pkn-roden.nl of direct via de QR code.

Wees welkom, en ervaar deze unieke beleving!

Loading

Datum

17 sep 2022
Expired!

Tijd

20:00
Categorie