Test Contact

In het weekend van 10 en 11 september 2022 wordt het gemeenteweekend gehouden. Wij als organisatie hebben er weer zin in! Iedereen in onze gemeente is uitgenodigd en van harte welkom. Een leuke en ontspannen manier om elkaar weer te ontmoeten tijdens een van de activiteiten of in/na de kerkdienst in de boerenschuur. Superblij zijn we met de gastvrijheid van familie Abma aan het Schillegepad 8 te Tolbert. We mogen op hun terrein het gemeenteweekend vieren.

We organiseren een aantal activiteiten waarvoor opgave gewenst is. Hieronder is te lezen wat er allemaal te doen is aan activiteiten en op het invulformulier kunt u aangeven waar u aan deel wilt nemen. Deze activiteiten zijn allemaal op zaterdag 10 september.

Op zondag is de schuurdienst in één van de schuren op het terrein zelf.

Dit weekend gaat te allen tijde door! We laten ons niet beïnvloeden door het weer!

 

Programma zaterdag 9 september 2022

Activiteiten

Motortoertocht

start 9:30 uur

Ook voor deze tocht geldt: start vanaf het Schilligepad 8.

Uiteraard wordt het geen erg lange rit want ook wij willen natuurlijk niet dat de motorrijders te laat terug zijn voor de, in Leek en omstreken, wereldberoemde BBQ. Het is de bedoeling om een uur of half tien te verzamelen bij de familie Abma en daar eerst een kop koffie (met ?) te gebruiken en dan een rit te gaan maken in de omgeving. Om een uur of half één gaan de rijders een stop houden om de lunch te gaan gebruiken (eigen rekening) waarna de tweede helft van de route gereden gaat worden. We verwachten de rijders om een uur of vier terug om de start van de BBQ mee te kunnen maken.

Fietstocht

start 13:00 uur

Een fietstocht voor jong en oud. Vanaf 13:00 uur is het vertrek vanaf Schilligepad 8. De totale lengte van de tocht is ongeveer 30 km.
Survivalbaan voor de jeugd.

Start 13:00 uur

In Boerakker staat een prachtige survivalbaan. We vertrekken per fiets vanaf het terrein van de fam. Abma. Voor je het weet kan de fiets tegen de boom en is het klimmen en klauteren geblazen waarbij de grond niet mag worden geraakt. Durf jij het aan? Aan het eind van de baan kan een frisse duik genomen worden om even lekker af te koelen. Daarna naar huis omkleden en natuurlijk naar de BBQ 😉
Barbecue voor iedereen. Start 17:30 uur Uiteraard hebben we weer een barbecue. Maar er is meer! We gaan ook eten organiseren uit andere streken van de wereld. Word je al nieuwsgierig? Meld je dan aan en kom proeven en genieten. De kinderen zullen zich goed vermaken op het mega-springkussen. En er is muziek; dus er mag gedanst worden

We vragen voor de barbecue € 10,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis! Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL78 RABO 0122 5076 14 t.a.v. R. Abma inzake gemeenteweekend onder vermelding van BBQ 2022. U kunt ook ter plaatse bij aanvang van de bbq betalen (contant of per pin).

Programma zondag 10 sepetmber 2022

Schuurdienst voor iedereen (start zondag 10:00 uur)

Samen met beide predikanten is een mooie dienst voorbereid. Er is muziek en zang van Spirit. Komt allen, er is genoeg plek in de stal. Na de dienst drinken we met elkaar koffie/thee/limonade.

Laat de locatie geen belemmering zijn. Wij willen u graag komen halen en na de dienst weer naar huis brengen. Laat het ons weten als we daarin wat voor u kunnen betekenen.

De gemeente activiteiten commissie

Ruurd, Robert, Gertina, Lucy, Jorn, Meta, Aletta, Eke, Hessel en Gerben

 

Invulformulier

  Activiteit

  Motorrijden (Aantal)
  Wandelen (Aantal)
  Fietsen (Aantal)
  Moutainbiken (Aantal)
  Racefietsen (Aantal)
  Survivalrun (Aantal)

  BBQ

  Als je een salade wil maken voor bij de BBQ dan kun je dat doorgeven aan Lucy (0644639229) of Aukje (06-46498083).

  Kamperen

  Contactgegevens

  Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken naar het volgende rekeningnummer:
  NL78 RABO 0122507614 t.a.v. R. Abma, inzake gemeenteweekend.
  Men dient zelf bord, bestek en beker mee te nemen.
  In het kader van goed rentmeesterschap proberen we het gebruik van wegwerp plastic zoveel mogelijk te beperken. Dank alvast!