Startzondag 8 september 2019

Een goed verhaal, dáár kun je mee aankomen!

Een heel goed verhaal of preek geeft je een week lang iets om over te denken, en soms nog veel langer…… Ik denk nu aan de reclame regel van jaren terug, die is beslist ook bij u blijven hangen……: Neem vaker een bloemetje mee!

Hartelijk dank voor de bloemen die vandaag zijn mee gebracht, wat een feestelijk gezicht vind u niet?

Na de dienst verzamelen we de emmers en bakken in de hal, iedereen kan dan straks een bosje mee naar huis nemen. En aan wie wordt deze feestelijke bos dan gegeven? Aan een buurman, een moeder, een vriendin of wie dit lieve gebaar maar even nodig heeft.

De kinderen maken ondertussen mooie kaartjes om aan de bos te hangen, misschien krijgt u wel zo’n mooi kaartje voor uw bloemen. Maar ook de kinderen kunnen zelf bloemen uitzoeken en daar zal hun kaartje wel erg mooi aan kunnen hangen.

Wilt u straks de mand of emmer die bij uw rij staat mee nemen naar de hal?